Acces
Accesul este GRATUIT realizându-se exclusiv pe bază de înscriere.
Accesul la eveniment se face numai în intervalul 19:30 - 21.00
Alocare locuri
Locurile se acordă în ordinea sosirii și nu se acordă preferențial.
Înscrieri
Înscrierile încep cu 36h înainte
Pentru pagina de înscriere vă rugăm accesați filmul pe care doriți să îl vizionați.
Sunet
Pentru tribună sunetul va fi redat în căștile personale iar pentru autoturisme va fi redat pe frecvența radio anunțată la începutul filmului

Meniul Food & Drinks


KFC
Comandă până la ora 22:00

Boncafe
Comandă până la ora 23:00

Regulament pentru participare


Accesează regulamentul

Erou pe Pământ și apărător al adâncurilor, Arthur Curry (Momoa) va trebui să își dezvăluie adevărata identitate, să își folosească puterile pentru a ajuta omenirea și să își accepte statutul predestinat, acela de rege al Atlantidei.

Alături de Jason Momoa, din distribuție mai fac parte Amber Heard care o interpretează pe Mera, o luptătoare neînfricată; Willem Dafoe ca Vulko; Patrick Wilson ca Orm, actualul conducător al regatului subacvatic; Dolph Lungren ca Nereus și Nicole Kidman în rolul mamei lui Arthur.

O producție Warner Bros. Pictures, regizată de James Wan, mult așteptata acțiune „Aquaman” îl aduce pe Jason Momoa în centrul unei aventuri epice, cu efecte vizuale copleșitoare ce reconstruiesc imperiul subacvatic al celor șapte mări.

 

Durata: 143 min

Clasificare: AP12

Trailer

Cu ce te putem ajuta?


Am citit și sunt de acord cu Politica de Confidențialitate.Sunt de acord ca reprezentanții Roman Value Centre să mă contacteze și să utilizeze datele mele personale pentru a-mi transmite informații și oferte.