Spectacol de magie, cu magicianul Robert Tudor – 1 iunie

🎩 De Ziua Copilului, Magicianul Robert Tudor vă invită la un spectacol uimitor de magie, cu numeroase trucuri fascinante!

🎨 În cadrul evenimentului, veți avea parte și de o sesiune de facepainting, baloane colorate, personaje de poveste și surprize dulci 🍫 oferite de prietenii noștri de la 𝐊𝐚𝐧𝐝𝐢𝐚 𝐃𝐮𝐥𝐜𝐞, Prăjitura Măgura și Ursulețul de ciocolată Papi.

Dar asta nu e tot! 🎭 Vă așteaptă, de asemenea, și un spectacol de teatru pentru copii – piesa „Dacă poți visa, poți realiza” – susținut de LumiLand – Teatru pentru copii, dar și o superpetrecere 🎊 cu personajele: Piratul Rică Bucurică, Cățelușa Zizica și Zâmbărică.

🎠 În plus, atât pe 1 iunie, cât și pe 2 iunie, vă puteți bucura de parcul de distracții amenajat chiar în parcarea centrului nostru comercial! 🤩 Vă așteptăm, cu drag, pe toți!

⚠️ La acest eveniment se vor realiza fotografii și filmări video ce vor putea fi folosite prin publicare în social media pentru promovarea evenimentului. Mai multe detalii puteți afla de aici: https://romanvaluecentre.ro/eveniment/nota-de-informare-despre-fotografiere-si-filmare

#RomanValueCentre #BucuriiZiDeZi #1Iunie #ZiuaCopilului #TeatruPentruCopii #SpectacolDeMagie #FacePainting #SurprizeDulci

Program:

Email:

Telefon:

Localizare