Pune Lacăt Iubirii Tale

Vino la Roman Value Centre prinde un lacăt drept mărturie a iubirii voastre în decorul nostru special, unde vă puteți face cele mai iubibile fotografii, și câștigă și premiile speciale din luna iubirii!
Cumpără, în perioada 14-24 februarie, de minimum 150 lei, pe unul sau mai multe bonuri din magazinele tale preferate din Roman Value Centre și vino la Biroul de Campanie al lui Cupidon.
Vei primi un lacăt pe care vei scrie numele tău și al jumătății tale și pe care să îl prinzi în decorul special al campaniei cât și șansa de a câștiga unul din premiile puse în joc pentru celebrarea dragostei.
Premiile oferite prin tragere la sorți la finalul campaniei constau în meniuri pentru o masă în doi oferite de partenerii campaniei, Spartan, Dabo, Mesopotamia, Cu Sos, torturi oferite de Cofetăria Dulcinella, cafele pentru îndrăgostiți oferite de Juba, dar și vouchere de cumpărături la Flanco și Sport Vision.

Extragerea pentru premiile campaniei va avea loc în data de 27 februarie 2023 prin intermediul site-ului tragerilasorti.ro.
Program Birou de Campanie: 10:00 – 20:00
Mai multe detalii poți afla din regulamentul campaniei accesând butonul de mai jos.

Regulament Campanie Pune Lacăt Iubirii Tale

Program:

Email:

Telefon:

Localizare